blog-grid

Pas 27 vitesh pritje të gjatë, Teuta shpallet kampione e Shqipërisë dhe përsërit suksesin e vi...

blog-grid

Foto-galeri për ndeshjen Teuta-Kukësi

blog-grid

galeri

Galeri si shembulli i kerkuar Galeri variant 2 Galeri variant 3

Ndeshja e Radhës