blog-grid

Presidenti Edmond Hasanbelli shkruan historinë me Teutën në ndeshjen kundër Kukësit në “Kuk...

blog-grid

Presidenti i Teutës, Edmond Hasanbelli u shfaqe tepër i lumtur, pas triumfit 3-0 që skuadra e tij...

blog-grid

Teuta zhgënjeu në ndeshjen e parë të Conference League duke pësuar një humbje shokuese nga Int...

blog-grid

Pas 27 vitesh pritje të gjatë, Teuta shpallet kampione e Shqipërisë dhe përsërit suksesin e vi...

blog-grid

Presidenti i Teutës, Edmond Hasanbelliu, pas dy dekadash investim arriti të shijoj titullin e par...

blog-grid

Teuta e Durrësit ka arritur majën këtë mbrëmje maji të vitit 2021, duke bërë që e gjithë S...

Ndeshja e Radhës