Kf Teuta - Lajmi per ndeshjet...

July 14, 2017
Sulmuesi vlonjat Ardit Shehaj eshteperforcimi me i fundit i Teutes. Lojtar i ka firmosur per durrsaket ne sezonin e ardhshem dhe do te bashkohet me grupin. B.K
 
Ndeshjet e fundit
Regjistrohuni ne rubriken e newsletter per me shume info